Meer resultaten voor tassen maken

   
   
 
tassen maken
workshop tassen maken mode-atelier-margreet.nl Hobby-naailes voor zelfmaakmode.
begint om 10.00 uur en duurt tot 15.30 uur. De lunch wordt verzorgd. en materialen zijn bij de prijs inbegrepen. is wel aan te bevelen. Deze workshop vindt plaats op de eerste en. derde zaterdag van de maand plaats en gaat door bij minimaal 4 cursisten.
Ambachtelijk tassenmaken Zelf een mooie tas maken.
Maak jij straks een leuke tas bij je nieuwe avondjurk? Of heb jij straks die bijzondere tas met duizenden vakjes precies zoals jij het handig vindt? Tassen maken en vooral tassen van leer maken is een ambacht dat enorm aan populariteit wint. In verschillende steden van Nederland kan je cursussen volgen en er zijn ook dagopleidingen voor. Als je tassen gaat maken weet je waarschijnlijk al welke tassen je zelf het leukst vindt en welke je het meest praktisch vindt. Een tas moet behalve leuk en mooi namelijk ook bruikbaar zijn. Er is een aantal basismodellen met elk hun eigen toepassingen.
tassen accessoires Naaipatronen.nl zelfmaakmode patroon online.
Naaipatronen zelfmaakmodetijdschriften en handwerkboeken van o.a. Burda Vogue McCall's Farbenmix Abacadabra KwikSew Simplicity Butterick Patrones Ottobre KnipMode
Workshop exclusieve tassen maken PatriZZ.
Tassen Workshop Foto's 2. Verkochte tassen in opdracht. Verkochte schorten in opdracht. Verkochte accessoires en diverse in opdracht. Workshop exclusieve tassen maken. Wat kost een workshop? Als je alleen wilt komen kost een dag inclusief een lunch 175. Ben je met twee├źn dan zijn de kosten 150 per persoon. Kom je met 3 personen betaal je slechts 125 per persoon. Dit is in alle gevallen inclusief materialen de lunch en een natje/droogje tussendoor. Dus er zijn echt geen verdere kosten! Het atelier van Patrizz is gelegen in het gezellige Middelbeers en wordt omringd door de groene velden en bossen van het Brabantse Kempenland.
Tassen maken Fifty Ways.
Stoffen van True Colours. Naailes voor grote meiden. Modefotografie in de studio. Paspop halve schaal maken. In een dag maak je voor jezelf een leuke tas met voering. Je kunt kiezen uit de modellen die te zien zijn op deze pagina wordt nog aangewerkt. De patronen zijn in de studio aanwezig de stof en fournituren moet je zelf meenemen. Heb je stevige stof of leer dan kan je gebruik maken van onze industriemachine. Het gebruik van het garen van deze machine kost 200.
Van vilt en leer tassen maken Hawar.
Van vilt en leer tassen maken. 05-10-2016 1000 tot 07-10-2016 1700. Ticket type Inschrijven kan tot Bedrag Aantal. Tassen van vilt en leer 5-7 oktober. Beide masterclasses van Judit 5-9 oktober. Maak een mooie tas in een combinatie van vilt en leer onder begeleiding van Judit Pocs. Leer de kneepjes van het ambachtelijk leer bewerken en hoe dit mooi te combineren is met eigengemaakt viltwerk. Houd mij op de hoogte hierover.
Cursus tassen maken.
Ik had niet gedacht dat er bij tassen maken zoveel komt kijken vooral denkwerk. Dit vind ik er eigenlijk ook zo leuk aan. 8 lessen van 3 uur. woensdagmiddag van 14.00-17.00 uur op 28-09-16 12-10-16 16-11-16 30-11-16 14-12-16 11-01-17 25-01-17 en 08-02-17. circa n maal per twee weken. zodra er voldoende aanmeldingen voor een bepaald dagdeel zijn. Tijdens de tassencursus vervaardigt de cursist een aantal tassen naar eigen ontwerp.
Facebook.

Contacteer ons